четвъртък, 31 март 2016 г.

Новият сериал на Kanal D: "Любовта на живота ми" (Hayatımın Aşkı)


Новият сериал подготвян от Kanal D и продуцентите от Lucky Red Film & TV "Любовта на живота ми", много скоро ще е на екран. Продукцията е с участието на Ханде Доандемир, Серкан Чайоолу, Берк Хакман, Зейнеп Ерноат, Зафер Алгьоз, Сади Джелил Дженгиз, Авни Ялчън, Айшегюл Ишсевер, Дениз Барут, Седа Тюркмен, Мурат Парасайар, Илай Еркок, Гизем Терзи и Йонджа Евджимик.

Това ще е първият сериал на режисьора Кетче, който досега е режисирал единствено телевизионни реклами и игрални филми. 

Историята на сериала ще разкаже за младата Гьокче, която работи като рекламен агент в "Агенция 237". Едно момиче, което никога не се е омъжвало. Всичките й приятели, които са сключили брак, или им предстои да го направят, не могат повече да споделят нейната ситуация. Няма време за губене. Ще си намери любим и той ще е собственикът на "Агенция 237" Демир. Към пътя до Демир съюзник на Гьокче ще е Каан. За да намерят любовта на живота си Гьокче, Демир и Каан ще излязат на този труден път и ще преживеят приключения, които изобщо не са очаквали. 

Първи снимки от "Любовта на живота ми"








Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар