петък, 15 април 2016 г.

Развалящият играта: История за отмъщение – епизод 1, снимки и резюме


Воден от желанието за отмъщение, животът на Емре се пресича с Едже, която се бори с живота, докато постоянно е била тествана от хората, които обича... Емре, който преди години е преживял трагична загуба, която изглежда е дело на медийният магнат Махир Яманер, немислимо влиза в игра срещу семейството, с готовност и желание да прави всичко законно, като взима Ежде по пътя на това приключение.

Ежде, чиито родители са починали преди години, живее със сестра си в дома на леля си. Със своята диплома по психология, всичко, което иска е да си намери работа в болница и да си живее простичко със сестра си Ада... Но нещата няма да потръгнат така, както е очаквала. Новината, която получава ще я разтърси дълбоко. Сестра й Ада е диагностицирана със смъртоносна болест, и единственият изход за живот на младото момиче води към Емре.

Емре поставя Едже по средата на своето отмъщение срещу Махир Яманер. Радвайки се на мощно присъствие чрез изнудване на елита и бюрокрацията, на семейство Яманер този път няма да им е лесно, тъй като ще се намерят по средата на перфектно изглеждащият план на Емре. Няма да отнеме много време на Емре, докато схване, че изпращайки Едже в резиденцията на Яманер, всъщност я изпраща в леговището на лъва. Какви игри и трикове ще покаже Едже в дома на Яманер? Какво мистериозно откровение я очаква, и как ще се справи с всичко, пред което е изправена? По какъв път ще поеме Емре? Ще развали ли Ежде тези игри?

Продуциран от Aka Yapım „Развалящият играта” е с участието на Баръш Кълъч, Тувана Тюркай, Серхат Тутумлуер, Гюлчин Сантърджъоолу и Кенан Бал.

Първият епизод на „Развалящият играта” ще се излъчи на 16 април от 20.00 по Show TV.









Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар