неделя, 15 май 2016 г.

НОВ СЕРИАЛ! Любовта на живота ми (Hayatımın Aşkı) 1 епизод резюме + снимки


Гюкче е копирайтър в рекламна агенция 237, но за разлика от всичките си приятели тя няма гадеже, а те се женят един след друг. Въпреки че приятелите и постоянно се опитват да и уредят среща, тя няма никакъв късмет. А майка и сестрите и, не правят нещата по-лесни. Няколко дни преди 30-тия си рожден ден Гюкче, се заклева да направи от харизматичния си, но иначе студен и отдалечен шеф Демир, по който си пада от много време - свое гадже. Твърдо решена е да спре да гледа как нейните приятели се женят, докато тя е съвсем сама. За да спечели сърцето на Демир тя прави всичко което може с помощта на Каан, с който наскоро се е запознала. Междувременно Гюкче получава огромния шанс да бъде повишена в агенцията. Ако тя успее да се възползва от този шанс в своя полза, може би ще успее да привлече вниманието на Демир. Гюкче е решена да намери любовта на живота си. Но приключението, в което тя се впуска не изглежда да бъде в нейна полза, тъй като тя не изглежда да има голям късмет.

Със своя каст, своята история, и своят първи  тийзър - Любовта на живота ми (Hayatımın Aşkı) се очаква да бъде един от най-големите хитове това лято.


Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар