четвъртък, 31 март 2016 г.

Нов трейлър на сериала "Улиците на Истанбул" (İstanbul Sokakları)


Нов трейлър на сериала "Улиците на Истанбул" с участието на Гизем Караджа, Джанер Джиндорук, Ръза Коджаоолу, Наз Елмаз, Дерйа Алабора, Мехмет Чевик, Йълдъз Кюлтюр, Мине Тебер и Ситаре Акбаш. 
Продуценти са Gold Film, режисьор Фарук Тебер, а сценаристи Зюлкюр Юджел и Зехра Юджел. 

Историята на сериала разказва за младата Назлъ, 24-годишна млада девойка, която още от раждането е с диагноза порок на сърцето. Единственият й шанс е сърдечна трансплантация. За съжаление, горчивата истина за това знае само баща й, който не може да намери донор, не може и да се реши да разкаже на дъщеря си, за да не я разстрой. В това време Назлъ се запознава със собственикът на строителна фирма Фърат. Двамата се влюбват един в друг, но любовта им е от най-горчивите и нещастните. Една вечер влюбените Назлъ и Фърат са принудени да се разделят, защото ден преди това Назлъ е разбрала, че спешно е нужно да се подложи на сърдечна операция, в противен случай ще умре. Ето точно в този момент на баща й Рефик му хрумва една идея: за да спаси живота на дъщеря си, ще стане убиец. Разстроен хем заради себе си, хем заради положението на Назлъ, той решава да убие началника си г-жа Шюкрйе. За да стане тя донор на дъщеря му, той предизвиква автомобилна катастрофа като и прерязва спирачките. Назлъ е развълнувана от вторият шанс, който й предоставя животът, и веднага отива при мъжа, в когото е влюбена - Фърат. Въпреки това любовта им ще стане още по-невъзможна. Но този инцидент няма да облекчи ничии живот, точно обратното - ще го усложни. И чистата и безкрайна любов на Назлъ и Фърат ще е единствената останала истина...


Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар