вторник, 1 август 2017 г.

Сън (Rüya) - снимки, резюме, трейлъри - епизод 3

http://www.izleyiciplatformu.com/wp-content/uploads/2017/07/ruya-3-11.jpgЕлиф, приема предложението за брак на Булут, но това е наистина огромна изненада за нея. Елиф обаче знае, че семейство Гирай се противопоставя на този брак и малко се страхува от това, което ще се случи сега, когато Булут стои твърдо против семейството си.Йълдъз е развълнувана от новината и е на седмото небе от радост, когато чува за брачните планове на Елиф. Но те също трябва да скрият тази новина от семейство Ардалъ. Когато Йълдъз и Елиф отиват за сватбена рокля се натъкват на Джемре.
Джихан е опустошен от новината за смъртта на Нуран. Той иска да бъде в подкрепа на Алаз и да бъде в състояние да го защити. Затова той обещава да му покаже подкрепата на баща, който Алаз никога преди не е имал. Омразата и гневът на Алаз обаче изобщо не се успокояват. Той продължава да шантажира Джихан със съюза, който той формира със Селма.
Заедно Гюлендам и Файсал отиват да посетят семейството Гирай в компанията. По време на това посещение предложението, което Гюлендам прави на Рухшан, я учудва напълно.
На какъв съюз ще се съгласи Рухшан, за да се раздели Елиф и Булут?



Тази статия е преведена само за този блог! Моля не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа!
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар