събота, 5 август 2017 г.

Три нови сериала се задават по Kanal D

http://www.freelogovectors.net/wp-content/uploads/2014/02/kanal_d.jpg 

Един от най-популярните канали в Турция - Kanal D обяви още три нови сериала за есенния сезон.

"Дъщерите на убиеца" (Katilin Kızları) - ще е сериал на продуцентска компания Süreç Film, все още не са обявени актьорите, които ще вземат роли в проекта. Сценария е поверен на Зюлкюф Юджел (Zülküf Yücel) сценарист на сериалите: "Беглец" (Kaçak), Дила (Dila Hanım), Иффет (Iffet), "Чифликът на господарката" (Hanımın Çiftliği). A режисурата е поверена на Месуде Ерарслан (Mesude Erarslan) - позната ни от работа си по сериалите "Разкажи ми за любовта" (Bana Sevmiye Anlat), "Дворецът на врабчето" (Serçe Sarayı) "Отмъщението" (Intikam), Листопад(Yaprak Dökümü).

fe806416-196f-4c73-8359-6511bf244d2c

Другият проект, който се подготвя е дело на D Yapım, той ще носи заглавието "Дадох ти сърцето си" (Sana Kalbimi Verdim). Неговият сценарии е поверен на известното дуо Ейлем Джанполат (Eylem Canpolat) и Сема Ергенекон (Sema Ergenekon), които познаваме с работата им по сериалите "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk), Хулиганът (Karadayı), "Черна роза" (Karagül) Земя, небе, любов (Yer Gök Aşk), Сезонът на лалето (Lale Devri), Съла (Sıla), Перла (Gümüş). Режисурата е поврена на Ясин Услу (Yasin Uslu) - "Семейството на съпруга ми" (Kocamin Ailesi), Съла (Sıla). Главните роли са поверени на актьорите Ибрахим Челиккол (İbrahim Çelikkol) и Бирдже Акалай (Birce Akalay). Очаква се да започне от септември.

a30d678c-f134-4f35-ab95-ce36db83ae63

Третия проект е на продуцентска компания "Gold". Главните роли в проекта са поверени на Емре Кънай (Emre Kınay) познат ни от сериалите "Черна история" (Kara Yazı), "Дъщерите на Гюнеш" (Güneşin Kızları),"В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken) и певицата Сибел Джан (Sibel Can). Не са ясни все още сценариста и режисьора на проекта. Името на проекта ще бъде "Градини на любовта" (Sevdanın Bahçeleri). Историята ще разказва за двама души израсли в една махала, които са изживели голяма любов, принудени да се разделят двамата дълги години живеят различни животи, докато не се срещнат отново след много години. 

Тази статия е преведена само за този блог! Моля не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа!
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар