четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Първи подробности около Сериалът "Пастирска звезда"

Çoban Yıldızı dizisinin çekimleri başladı!
Сериалът "Пастирска звезда" ще разкаже историята на младата и красива Зюхра, родена и израснала в приказната Кападокия. Семейството и я принуждава да се омъжи за Фикрет Каракая - силната, непорочна и свободолюбива Зюхра избяга през нощта след сватбата рискувайки собствения си живот. И така Зюхра среща зидаря Сеит, мъж известен с честността и почтеността и смелостта си.Разбирайки положението на Зюхра. той е решен да я защити и никога повече да не я оставя сама да се бори срещу живота. С времето загрижеността му и приятелството им преминават в една голяма любов. За да защити Зюхра и любовта им, Сеит дори е готв да напусне Кападокия, да замине от родния си дом и семейството си. Синът на Фикрет Каракя - Зекир - живее в Истанбул и притежава известен нощен клуб. Един път виждайки Зюхра в именито той се влюбва в нея и е готов на всичко, той е жесток и амбициозен, свикнал с това всичките му желания да бъдат изпълнявани на мига. Без да знае, че Зюхра е обещана за съпруга на неговия баща, Зекир започва преследва младото момиче. Свикал да получава всичко Зекир не се отказва от това да получи Зюхра, дори и след като бива предупреден от съпругата си Сърма. И за да изпълни своето желние Зекир е готов на всичко - превръща живота на Сеит и семейството му в истински ад. А двамата влюбени Зюхра и Сеит започват да живеят в един непрестанен страх от появата му. 



Продуцентска къща: Most Production 
Режисьор: Гюл Оуз 
Сценарист: Гюлизар Ърмак 
Актьори: Şükrü Özyıldız (Шюкрю Йозйълдъз) в ролята на Сеит, Selin Şekerci (Селин Шекерджи) в ролята на Зюхра,  Selim Bayraktar (Селим Байрактар) в ролята на Зекир, Menderes Samıncalar (Мендерес Самънджалар) в ролята на Фикрет, Serhat Özcan (Серхат Йозджан) в ролята на Ибрахим и Aysun Metiner (Айсун Метинер) в ролята на Сърма. 

За сериала актьорите изпълняващи двете главни роли Şükrü Özyıldız (Шюкрю Йозйълдъз) и Selin Şekerci (Селин Шекерджи) ще зарадват феновете си с нова визия. Снимките на продукцията все още продължават в Кападокия, след заснемането на първите епизоди, ще бъдат преместени в Истанбул. Сериалът се очаква да стартира през идния месец по FOX!



Şükrü Özyıldız'dan Çoban Yıldızı için yeni imaj!

Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар