неделя, 19 февруари 2017 г.

Твоят мой живот - Труди дни за Дилара! епизод 92 снимки и резюме

PARAMPARÇA 92. Bölüm Fotoğrafları
Хазал отрича!

След като Джихан вижда снимките, които показват близост между Хазал и Дамир, той отива да говори с Хазал. Хазал не може да разбере гнева на Джихан, тя отрича връзката си с Дамир. След като разговаря с Хазал, Джихан отива в клуба на Дамир и го заплашва да седи далеч от семейството му.

Кой е мистериозният приятел?

Озан започва да развива близко приятелство с мистериозен човек, който се появява сякаш от никъде. Озан няма никаква идея за опасността в която е попаднал, сега точно както Йозкан и Рахми той е списъка на замесените с групата на контрабандистите на диаманти, 

Трудни дни за Дилара!

Дилара, която е оставена сама със скръбта си следваща смъртта на Харун, отново получава подкрепата на Джихан в тези толкова трдуни за нея дни. През това време Рахми има план, който ще постави Дилара в още по-големи затруднения. Колкото до Асуман, която не може да стои далеч от неприятностите, намира себе си пред полицията. 

PARAMPARÇA 92. Bölüm Fotoğrafları 
PARAMPARÇA 92. Bölüm Fotoğrafları 
PARAMPARÇA 92. Bölüm Fotoğrafları 
PARAMPARÇA 92. Bölüm Fotoğrafları 
 

Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар