понеделник, 20 февруари 2017 г.

"Майка" - Могат ли Зейнеп и Турна да бъдат заедно? епизод 16, снимки, резюме трейлъри

ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları
Могат ли Зейнеп и Турна да бъдат заедно?

След като Турна успява да избяга от дома, тя  е отново със Зейнеп и Гюнюл, заедно те няма да пропуснат възможността да изживеят щастливи моменти. Майка и дъщеря не могат да бъдат заедно, но сега поне ще може да я прегърне за малко. Всички много бързо разбират за бягството на Турна от дома, за комисар Синан, обаче не е трудно да разбере, че Турна и Зейнеп са заедно. Той дава нареждане да отведат детето обратно в дома. Сега свободата на Зейнеп е отново застрашена.
След като Джахиде разбира, че Турна и Зейнеп отново са заедно изпада в ярост, едва спасила дъщеря си от затвора, тя се притеснява, че заради Турна, положението на Зейнеп ще се влоши. Ако дъщеря и попадне отново в затвора, този път тя не знае дали ще може да и помогне. Но освен всичко, се обажда и гласа на съвестта и, защото Зейнеп, не знае че майка и е предложила на Шуле и Дженгиз пари, в замяна на освобождението и.
Мечтите на Шуле да води щастлив живот, за пореден път  са разбити. Неочакваното решение на Дженгиз да се оженят и изглежда прекрасно, той е получил парите обещани от Джахиде и Шуле, мечтае за  заедно да създадат едно щастливо семейство. Шуле си представя, че е домакини и се грижи за дето си, тя иска да взема Турна от дома и получавайки от Джахиде уверение, тя е много сигурна в себе си, че ще се справи. Но мечтите на Шуле за дом и щастливо семейство, отново ще се превърнат в кошмар. Този кошмар, освен за нея е съдба и за Турна.

Истината излиза на яве, свекървата на Гьонюл, разбира че Зейнеп е нейна внучка, тайната която е крита от Зейнеп в продължение на години, трябва да бъде разкрита. Гюнюл е решена да каже всичко на дъщеря си, въпреки че има възможност след това да я загуби завинаги. Зейнеп също е готова на всичко, заради своята дъщеря, тя е готова дори на опасна саможертва, за да го постигне. Това решение, за което никой не подозира е на път да създаде много нови събития, емоции и новини на всички.

ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları
ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları
ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları
ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları
ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları
ANNE 16. Bölüm Fotoğrafları





Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар