петък, 27 януари 2017 г.

Звездите са ми свидетели: Само музиката може да разбере езика на любовта – епизод 1, снимки и резюме


Арас е много известен и обичан поп изпълнител, с почитатели от цялата страна. Хазиран е безнадеждно влюбена в него, мечтаеща да бъде певица. Просто едно обикновено момиче живеещо в нормален квартал. Да бъдат заедно е просто мечта. Между тях стоят различия и препятствието на популярността, известността и класата. Но на един многоброен концерт, Арас и Хазиран се откриват един друг. Ето в този момент разбират, че истинското препятствие пред тях е нещо напълно различно: бащата на Арас Фикрет и изчезналата му преди години майка Зейнеп.

Зейнеп, която е фолк изпълнителка, се заклева да вземе Хазиран в ръцете си решена да я превърне в звезда. Води я при Фикрет, който е музикален продуцент и конкурент. В същото време се надява да спечели отново любовта на сина си, който я отхвърля.

Докато Фикрет и Зейно преминават през помирението на тяхната любов, Арас и Хазиран, въпреки враждебността, която ги заобикаля, са хванати в невинна и чиста любов. Колкото и да им е трудно да бъдат заедно, двамата млади влюбени нямат намерение да се отказват един от друг.

Първият епизод на „Звездите са ми свидетели” ще се излъчи на 27 януари от 20.00 (19.00 българско време) часа по Star TV.









Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар