вторник, 2 август 2016 г.

Чудният зет: Мехмет и Мелике на романтично бягство – епизод 5, снимки и резюме


Кавгата на Мехмет и Мелике променя много неща за много хора. Илкнур реагира по-сурово, отколкото е очаквала и хвърля пръстена в лицето на Мехмет. На следващата сутрин, Мехмет се сблъсква с реалността на неспазеното обещание, от друга страна Мелике все още е ядосана. Как може Мехмет да я обвинява, че е „лесно момиче”?

Мелике отива да потърси сметка на Мехмет, но когато научава, че пръстените са свалени, променя намеренията си. Сега тя смята, че не може да усложнява повече живота на Мехмет от това, което вече е направила. Първо се среща с Илкнур, след това отива при семейството си, за да изясни лъжата относно „Чудният зет”. Ще успее ли Мехмет да спре Мелике?

На сутринта Казибе не намира никъде Мелике. Мехмет също не може да бъде открит. Дженнет и Тахсин потеглят, за да намерят и двамата. Тахсин полудява от нещата, които Дженнет прави на пътя. В края на деня нагласата на Тахсин ще впечатли Дженнет.

Междувременно Мехмет и Мелике се наслаждават на времето, което са отделили за себе си. Един ден лишен от всякакви лъжи и измами, не повече от това! В края на този романтичен ден, Мелике за първи път не може да се овладее и флиртува с него. Мехмет също не може да се спре. Дали този момент на загуба на контрол, най-сетне ще ги отведе в една щастлива любовна история?

Новият епизод на „Чудният зет” ще се излъчи на 2 август от 20.00 по Star TV.






Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар