четвъртък, 23 юни 2016 г.

Нови подробности за сериала с Айча Бингьол, Бюлент Инал и Джейда Дювенджи "Баща ми и семейството" (Babam ve Ailesi)


Вече е сигурно, актрисата Джейда Дювенджи се присъединява към каста на сериала. Променено е и името му - Баща ми и семейството / Babam ve Ailesi. Подготовката за снимките на продукцията вече е започнала, а самите те ще стартират през юли в Адана, след което ще продължат в Истанбул. Сценаристи са Онур Уураш и Мурат Уюркулак, режисьор е Нихат Дурак. 

Историята на сериала ще разкаже за един баща и живота на две семейства живеещи в два различни града. В сериала Бюлент Инал ще е в ролята богатият биснесмен Кемал; героинята на Айча Бингьол ще се казва Нилгюн, а тази на Джейда Дювенджи Сузан. Вместо през август, както беше съобщено преди дни, сериалът е планиран да започне излъчване през септември по Kanal D. 

Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

1 коментара:

nig65 каза...

Много се радвам, всички тези са много симпатични актьори. Ще се радвам да ги гледам в новия им сериал. Дано наистина сценария да е добър. Пожелавам им успех.

Публикуване на коментар