четвъртък, 23 юни 2016 г.

Гордиев възел: Али Нежат и Наз се разделят – епизод 25, снимки и резюме


Повлияна от думите на Али Нежат Ейлюл решава да остане в Истанбул. Междувременно му разказва това, което знае относно смъртта на Баръш. Али Нежат, заедно с Енвер, тръгва след виновниците за смъртта на момчето. Енвер отдавна е намерил шофьора на камиона, блъснал се в автомобила на Али Нежат. Изглежда, че инцидентът всъщност е убийство и всички негови следи водят към Мурат.

Повлияна от сърдечната промяна на Али Нежат за заминаването в чужбина, решението на Ейлюл да остане и изобилието на оръжия около нея, у Наз се поражда тревожност/неспокойство. В добавка и липсата на интерес към нея от страна на Али Нежат, принуждават Наз да вземе решение за раздяла. Али Нежат и Ейлюл се натъкват един на друг на специално и за двамата място. Ейлюл научава за раздялата на Али Нежат и Наз.

След като Емре е намерен мъртъв на бунището, всички подозрения са насочени към Умут и Генджо. Умут е задържан като главен заподозрян. Докато е в ресторанта на Айхан, Наз изживява момент на осъзнаване, когато Ейлюл и Каан се появяват заедно. Али Нежат забелязва Мурат на гроба на Дидем и е шокиран да чуе нещата, които говори Мурат... Очевидно Мурат има серия от причини, които стоят зад враждебността му към Али Нежат...

Новият епизод на „Гордиев възел” ще се излъчи на 23 юни от 20.00 по Fox TV.














Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар