събота, 28 май 2016 г.

Новини от сектора: Предстоящи продукции и други!


Известната режисьорка Filiz Gülmez Pakman е сключила договор с FOX и ще режисира и продуцира нов сериал за тях през това лято.Името на проукцията ще е Rüzgarın Kalbi, сценария е поверен Özge Efendioğlu. В най-кратки срокове ще започнат снимките, тогава ще има повече информация и за актьорите, които ще се включат в каста на продукцията. Най-вероятно сериала ще се завърти на екран през юли месец. 


За летния сезон, една от най-успешните продуцентски компании през последните години - Süreç Film също подготвя нов сериал. От компанията не споделят друга информация, но казват, че публиката със сигурност ще остане очарована, от това, което приготвят за нея.


Красивата актриса Merve Oflaz ще бъде част от екипа на новия сериал на NTC Medya - Колоритен(Rengarenk), чийто снимки започнаха съвсем скоро, а главните роли са поврени на Selin Şikerci и Kaan Taşaner. Съвсем скоро продукцията ще стартира по ATV. 


Meryem Uzerli с нова любов. След злополучния край на предишната и връзка с Can Ateş, които и измени и след раждането на дъщеря си Лара, актрисата не говореше много за личния си живот. Но от скоро тя има връзка с Alp Özcan и признава, че е много щастлива. В момента тримата заедно са на почивка във Франция 




Прекрасната актриса и модел Azra Akn ще се омъжва. Най-красивата жена в света през 2001 имаше дълга връзка с  Kıvanç Tatlıtuğ, но през 2009 година двамата решиха да се разделят. През 2013 красавицата почва връзка с Atakan Koru, който и е предложил брак след три годишна връзка, по време на почивката им в Тайланд. 
Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар