четвъртък, 26 май 2016 г.

Гордиев възел: Как ще се отрази завръщането на Ейлюл на връзката на Наз и Али Нежат? – епизод 21, снимки и резюме


Фейза подозира, че решението Али Нежат, Каан и Наз да се преместят в чужбина е всъщност на Наз, затова отива да й потърси сметка. Този път Наз няма да е благосклонна към Фейза. Очертава се война между двете жени.

Мурат, който държи отговорни Тарък и Енвер за самоубийството на баща си, продължава да прави всичко възможно, за да си отмъсти. Единият начин е да накара Карасу Холдин да фалира, като създаде фалшива оферта и накара Тарък да загубят голяма сума пари. Вторият е да се ожени за Фейза. При това положение Енвер не може повече да показва търпение и открито обявява неприязънта си към Мурат...

Али Нежат получава мистериозно телефонно обаждане, докато се бори да разкрие истинските намерения на Мурат. Али Нежат сега със сигурност знае, че Мурат преследва мръсен бизнес, но не може да убеди в това никой от семейството си.
След много години Али Нежат се среща с голямата си любов Ейлюл, и Наз научава за тази любов от Мурат, с което започва нов период за връзката им.

Новият епизод на „Гордиев възел” ще се излъчи на 26 май от 20.00 по Fox TV.







Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар