сряда, 30 март 2016 г.

Черна обич – епизод 24, снимки и резюме


След като Емир вижда видеото, той иска да попречи на Нихан да си тръгне, но тя е решена да напусне Кемал. Заедно с Кемал предприемат първата крачка към приключването на тази игра, но с малката игра, която играе Емир, той напомня на Нихан задълженията й. Въпреки, че Нихан е потресена, този път, въпреки семейството си, тя не се връща обратно. Тя е решена да докаже на всички невинността на Озан. Докато Емир търси начин да спре Нихан, напрежението между него и Кемал достига своята точка на пречупване.

Нихан и Кемал са много развълнувани от надеждата, че двамата най-накрая ще бъдат заедно. Най-голяма подкрепа, както винаги им оказва Лейля, но тя е изключително неспокойна от това, какво може да направи Емир. Докато Кемал се опитва да открие кой може да е изнудвачът, Емир започва да притиска Туфан с факта, че двамата са братя. Докато Емир е сигурен във всички истини, трудни дни очакват Туфан. Галип е все още гневен на Кемал, заради излагането на семейните му тайни. Тази разгневена ръка ще достигне семейството на Кемал.

Новината, че Нихан иска да се разведе с Емир има експлозивен ефект в семейството. Докато всички са обърнати към Нихан, Зейнеп започва да става още по-подозрителна относно тайната в този дом. Когато желае още веднъж да се сближи с Емир, той и обръща гръб. Зейнеп разбира още веднъж, че ако Нихан си тръгне ще изгуби Емир. Нихан, също като Кемал, се подготвя за деня, в който ще бъдат заедно. Забелязала това Асу изпада в паника и отива да говори с Фехиме. И двете са готови на всичко, за да предотвратят това да се случи.

Новият епизод на „Черна обич” ще се излъчи на 30 март от 20.00 по Star TV.






Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар