събота, 27 февруари 2016 г.

Време на преселение: Ще каже ли Дженнет на Йемин, че е неин син? – епизод 5, снимки и резюме


Когато сърцето на Йемин спира да бие, е дошло времето всички да се изправят лице в лице с истината. Кираз и Зюмрют са много ядосани на майка си, че е крила, че той е техен биологичен брат. Отговорът на Гюнеш е това, което ще остави всички безмълвни.
Ханъм, която се опитва да държи Дженнет далеч от Емир, има голямо предложение – ако Йемин научи истината, тя ще вземе момичетата. Дженнет е безпомощна, когато е оставена с решението да избира между децата си.

Йемин научава истината от Ханъм. Той е много ядосан и на двете – Ханъм и Дженнет. Той взема решение да изпрати Ханъм обратно в селото. Но Ханъм няма намерение да се предаде. Полицията пристига, за да вземе Кираз и Гюнеш от Дженнет.
Йълмаз се опитва да убеди Дженнет да започне работа в новата фабрика, която току-ще е отворил.
Севги научава, че другата половина на килим „акчайлан” принадлежи на Дженнет. Сега тя разбира причината, защо Йълмаз й отделя толкова много внимание. Когато казва на Йълмаз, че също иска да работи във фабриката, той отхвърля идеята, затова тя отива в чифлика, без да подозира за опасния капан, който й е заложила Ханде.
Йълмаз е много щастлив, когато осиновеният му син Юсуф се връща от чужбина. Демир, който запознава Юсуф със Зюмрют, няма никаква представа, че току-що е казал сбогом на момичето, което обича.
Дженнет не е в състояние да каже на Йемин, че той е неин биологичен син.

Новият епизод на „Време на преселение” ще се излъчи на 27 февруари от 20.00 по Star TV.








Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар