събота, 27 февруари 2016 г.

Твоят мой живот: Харун няма намерение да се отказва от Дилара! – епизод 55, снимки и резюме


Дилара, която очаква Джихан в залата за бракосъчетания, внезапно вижда Харун стоейки пред нея и това поражда объркването й. Джихан и Айше излизат от стаята, в която са заключени, но пътищата им се пресичат още веднъж. Независимо, че Джихан и Дилара отново се женят, Харун няма никакво намерение да се откаже от тази любов.

С всичките й манипулации и игри, Хазал отново успява да предизвика хаос. Този път нейната мишена е Сема – една от помощничките в имението. Сема няма намерение да стой там и да слуша лъжите и обвиненията на Хазал, затова напуска къщата. Междувременно Джандан, която се бори за живота си се събужда. Но пред себе си вижда да стой едно изненадващо име...

Когато Рахми си спомня, че е оставил лицензирания пистолет на Джихан в дома на Харун, той осъзнава, че това може да навлече на Джихан сериозни проблеми, затова решава да действа. Той трябва да вземе оръжието от там, но кой ще влезе в дома на Харун, който се пази като замък? Озан, който търси решение, приема помощта на Йозкан. Озан и Йозкан, които искат да избегнат проблемите, ще си навлекат много по-големи проблеми.

Новият епизод на „Твоят мой живот” ще се излъчи на 29 февруари от 20.00 по Star TV.







Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар