неделя, 28 февруари 2016 г.

Зимно слънце: Нисан разбира за изневярата на Мете – епизод 2, снимки и резюме


Близнаците Ефе и Мете се събират след 20 години, но отново се разделят един друг, този път завинаги. Ефе, който става свидетел на убийството на брат си Мете, се заклева да намери убиеца му. За да оцелее сега той е принуден да заеме мястото на Мете. „Прекарах всичкото това време в търсене на 20 години, които бях изгубил, а сега губя и себе си”, казва Ефе, сега Мете... На всичкото отгоре той трябва да убеди Нисан, съпругата на близнака му и приятелка от детството, да го приеме, а това изобщо няма да бъде лесно.

Когато Ефе се изправя лице в лице срещу Нисан не знае какво да прави, защото това е същият ден, в който Нисан разбира за изневярата на Мете. Нисан незабавно започва да разследва с кого й изневерява Мете, но е на съвсем погрешна следа. Подсказките, които получава я отвеждат до града, където Ефе живее и работи като рибар. И там има някой, който я очаква.
За Мете и семейството му идва големият ден на важното модно дефиле. Ефе, който не знае нищо за това, което става, се опитва с големи усилия да се преструва на Мете, но трябва да се справи и със Седа, която е в очакване на отговор на нейната любов. В тази важна вечер, Нисан има много голяма изненада за всички.

Новият епизод на „Зимно слънце” ще се излъчи на 1 март от 20.00 по Show TV.












Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар