сряда, 28 октомври 2015 г.

Черна обич: Време за отмъщение за Кемал – епизод 3, снимки и резюме


Нихан е все още в шок, след като вижда Кемал като бизнеса партньор на Емир на годишнината от сватбата й, когато Кемал прави друго разтърсващо известие.

Емир е разстърсен от от атаката на Кемал, и му прави изненадваща оферта, за да го задържи близо. Тази оферта е вход към дома на Нихан, дом, в който преди години Кемал не е успял да влезе. Междувременно присъствието на Кемал нарушава баланса в живота на хората. Изненадата на Озан наранява дълбоко Нихан, и подпалва гнева на Кемал.

Въпреки че е объркана от завръщането на Кемал, Нихан все още е нервна от новото правило за брака им, което й носи Емир. Тя се чувства претоварена и отива в Кюлюстюр, единственото място, на което намира спокойствие. Нихан се бори с тайната, която трябва да пази от Кемал, но омразата на Кемал надделява любовта към нея.

Озан разкрива, че бракът на Нихан и Емир е фалшив, и се изправя срещу Емир. Последиците от тази конфронтация ще се отразят на животите на всички.

Конфликтите на Емир с Кемал засилват гнева му. Междувременно мистериозен човек, който знае общата тайна на Козджуоолу и Сезин, идва с ново изнудване.

Семейството празнува решението на Кемал да остане в Истанбул, когато настава напрежение между него и брат му Тарък. Напрежението нараства и Кемал преживява трудни моменти, особенно с баща си.

Кемал спира да бяга от миналото си с този град и Нихан. Време е да се бори. Лейля вижда пламъците на отмъщението в неговите очи, и се опитва да ги потуши. Нейният опит ще бъде огромна изненада за Кемал.

Новият епизод на „Черна обич” ще се излъчи на 28 октомври от 20.00 по Star TV.








0 коментара:

Публикуване на коментар