неделя, 30 август 2015 г.

Интервю с Hande Erçel и Tolga Sarıtaş




Ж.- Толга, Ханде какво може да ни разкажете за вашите герои? 

Х. - Моята героиня Селин всички смятат за вятърничава и глупава тинейджърка. Но Селин не е такова момиче (смее се). Селин е едно много наранено момиче, цял живот е страдала заради баща си, нейното поведение е маска заради това така се държи. 

Т. - Али е идиот (смее се), Али е едно момче с двойнствен начин на живот, всички го смятат за веселяк и за купонджия, за разглезеното любимо дете. Но всъщност никой не познава истинския Али, той е затворен и наранен, за него думата семейство е химера, той не знае какво е това. Али много обича майка си, но някак си се чувства пренебрегнат, а през целия живот е бил жертва на баща си. 

Ж. - Какво ще ми кажете за любовта на вашите герои? 

Х. - До този момент Али и Селин още не знаят, че се обичат, те са на етапа в който все още се дразнят, но вече лека полека и двамата започват да се осъзнават. 

Т. - Според мен Али знае, че е влюбен вече, но не знае как да го покаже. Това чувство му е непознато, той не знае какво в любов, никога не е изпитвал такова чувство. 

Ж. - А във вашия личен живот има ли любов?

Т. - В момента в моя живот от известно време няма любов, надявам се скоро отново да изпитам това чувство.

Х. - Аз не обичам да говоря за личния си живот, ще кажа само, че всичко е така както беше и преди. Аз съм едно щастливо момиче. 

Ж. - Какво ще ми споделите за вашите колеги Берк и Бурджу. 

Т. Аз ще взема думата пръв (смее се), с Бурджу се познавам от много време, ние сме добри приятели. Тя е голяма лудетина, винаги измисля с какво да се занимаваме когато няма снимки. А с Берк се запознах малко преди началото на снимките, с него много си допаднахме и бързо се сприятелихме, той е страхотен човек. Мисля и след сериала ще останем приятели. 

Х.- Моята сестра Бурджу както каза и Толга е лудетина, винаги има нещо в главата си. Но е и добра приятелка, много ми помага в някой от сцените. С Берк се познавам от година, запознахме се на модния подиум, но се опознахме откакто сме в сериала. Той е страхотен човек и професионалист и като модел и като актьор. 

Ж. Кой е любимия ви образ в сериала? 

Х. - Моят любим образ е този на Севилай, аз страшно много харесвам Фунда, тя е толкова приятна и усмихната жена, но щом влезе в образ е коренно различна. Винаги е пълна с изненада в един момент може да се държи добре с теб, а в другия може да направи опит да те убие. Севилай е силна жена, която трудно свиква със загубите в живота си. 

Т. - Моят любим образ е Гюнеш, тя е много интересна жена, различна, умна, интелигентна красива, нежна, а в следващия момент когато някой я ядоса става лъвица готова да разкъса всеки, за да запази своите момичета. За нея се знае малко, но тя крие големи изненади.

Ж. - Като за последен въпрос, какво може да ни кажете за сериала, какво ни очаква?

Х. - Не можем да кажем нищо, освен очаквайте сюрпризи. 

Т. - Очаквайте много любов, но и много интриги и сълзи. Всеки в тази история крие нещо което ще шокира зрителите.  

0 коментара:

Публикуване на коментар