сряда, 21 юни 2017 г.

Черна обич: Големият сблъсък между Кемал и Емир... – епизод 74, снимки и резюме (ФИНАЛ)


Капанът, който Емир поставя се проваля заради действията на Кемал. Приклещен в собствения си капан, Емир се оказва заобиколен от полицията. За Емир това преследване ще се превърне в игра на живот и смърт.
Кемал е сигурен, че за тях няма да има мир и спокойствие, докато Емир не поеме последния си дъх. Той задейства план за безопасност - да заминат за чужбина, докато Емир не бъде намерен жив или мъртъв. За да „получи реванш” в тази безмилостна война между него и Кемал, Емир използва последния си коз. Отвлича Нихан. Охрана на Нихан става Асу, която е успяла да избяга от психиатрията. Докато Асу сега има възможността, която е чакала, за да си разчисти сметките, Кемал отново застава срещу Емир, когото е успял да улови с най-важното споразумение в живота си. Но това споразумение е толкова силно, че ще промени цялата реалност до сега.
Сега всеки ход е връхната точка на тази война, и кой ще бъде този, който ще напише правилата и ще запечата съдбата на всички, няма да бъде ясно докато не се постави и последната точка.

Последният епизод на „Черна обич” ще се излъчи тази вечер от 20.00 часа по Star TV.













Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар