вторник, 30 май 2017 г.

Разбойник няма да е господар на света: Хъзър вече иска да намери малко спокойствие... – епизод 71, снимки и резюме


Хъзър Чакърбейли се заключва в дома си, след като Вехби жертва собствения си живот, за да го спаси. Загубата на някого поверен от брат му е много тежко бреме. Серкан няма да успее да завърши мисията си, така оставя плановете на Рюстем в застой. Независимо от това колко много иска да избяга, той е принуден да завърши мисията. За своя последен ход, Серкан изчаква Хъзър да напусне дома си, мислейки чи, че с поставеният капан е ловецът; но ще се превърне в преследваният.
За да приключи кървавата война Юнал Каплан се изправя отново лице в лице с Рюстем. Тези двама лидери, обявили омразата си един към друг, този път ще отстъпят. Рюстем, който е изгубил силата си за сметка на ЦРУ, няма никакво намерение да отстъпва и продължава да предизвиква хаос.
Новата мисия на Мерийем е да пази Хъзър и семейството си с всеки изминал ден. С последният удар, който получава, Хъзър не може да се съвземе лесно и има намерение да остави целият бизнес на останалите мъже от семейството. Джейлян също мисли, че това е правилният избор за нея самата. Вече всеки има правото да намери малко спокойствие.

Новият епизод на „Разбойник няма да е господар на света” ще се излъчи тази вечер от 20.00 часа по ATV.










Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар