вторник, 23 май 2017 г.

Великолепният век Кьосем: Султан Мурад решава да унищожи династията – епизод 25/55, снимки и резюме


Султан Мурад научава, че Кьосем Султан иска смъртта му. Той разбира, че майка му се е съюзила с доктора, затова нарежда да обезглавят Емир Челеби и да изпратят главата на майка му. Разбрала, че Синан Паша е предател, намеренията на Кьосем Султан сега са известни. Притисната е в ъгъла от безпомощност. Сигурна, че сега няма кой да спре Султан Мурад, решава да действа, за да защити шехзаде Ибрахим.

Въпреки всички предпазни мерки взети от персийците, Султан Мурад завоюва Багдад. Той назначава Кеманкеш Мустафа Паша на поста Велик везир и го изпраща на нова мисия.

По време на завръщането си от похода в Багдад е тежко ранен. Болестта му продължава да прогресира и е прикован към леглото. Когато Кьосем Султан научава за сериозното състояние на сина й Мурад, тя не напуска покоите му. Майка и син се изясняват, докато той е на легло. Султан Мурад решава да не оставя държавата на майка си. Ако е нужно ще унищожи цялата династия. Той обявява претендента, който ще заеме трона след него. Ще позволи ли Кьосем Султан на Султан Мурад да унищожи династията?

Новият епизод на „Великолепният век Кьосем” ще се излъчи тази вечер от 20.00 часа по Fox TV.




























Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар