четвъртък, 17 ноември 2016 г.

Смели и красиви: Сюхан започва тайно да преследва Джесур – епизод 2, снимки и резюме


Случва се повече от това, което е искал Джесур. След пожара, Тахсин Корлудаа отваря вратите си за човека спасил живота му. Сюхан за втори път е признателна на Джесур.

Дори в дома на Корлудаа Джесур определя собствените си граници. Сюхан започва да проявява интерес към тайнствения мъж. Има нещо в него, което я кара да се чувства много некомфортно. От една страна тя се опитва да изясни чувствата си към Бюлент, от друга се опитва да се зашити от този атрактивен/привлекателен мъж.

Джахиде е майстор в това да обръща нещата в своя полза. Бюлент дава на Джахиде голям коз. От друга страна, играта, която Джахиде играе ще пресече пътищата на Бюлент и приятелката й Хюлия. Джахиде осъзнава, че буквално си играе с огъня. В градчето, което е изпълнено с тайни, Адалет ще насочи следите на огъня към миналото. Михрибан е решена да изкара това, което крият Тахсин и Адалет.

Сюхан бива въвлечена в ситуация, за която дори не осъзнава. Тя започва тайно да следи Джесур. Тя няма представа, че попада в капан, към който я насочва Джесур. Всъщност Сюхан е плячката, а Джесур ловецът. Джесур постига онова, което иска. Под неговия собствен контрол, Сюхан получава информацията, която иска, а след това изчезва. Но със своя ум, Сюхан отново ще тръгне по следите му. Този път Джесур е плячката, а Сюхан ловецът.


























Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар