неделя, 30 октомври 2016 г.

Баща ми и семейството: Нилгюн напуска сватбената церемония и решава да се върне обратно в Адана – епизод 7, снимки и резюме


Спорът, който имат Кемал и Нилгюн, след като Кадир се обръща към тях с предбрачния договор точно преди сватбената церемония, е последната капка в чашата за Нилгюн. Сигурна, че няма да има спокоен живот в Истанбул, тя напуска сватбената церемония и решава да се върне обратно в Адана.
Кемал обвинява Фадъл за предбрачния договор и го гони от къщата. Кадир, който държи себе си напълно отговорен за всичко случило се, се извинява на баща си и двамата заедно правят план. На следващият ден Кемал, заедно с децата си, отвлича Нилгюн, за да се оженят по-късно на изненадваща церемония.
Фадъл, който е прогонен от семейството, смята, че последният му шанс е да работи със Сузан, където двамата ще задействат план срещу Нилгюн. Но Фадъл не осъзнава, че е само маша в ръцете на Сузан.

Новият епизод на „Баща ми и семейството” ще се излъчи на 31 октомври от 20.00 по Kanal D.














Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар