неделя, 4 септември 2016 г.

Нови попълнения в каста на „Пойраз Карайел”


След като остави публиката в шок с финала на сезона, „Пойраз Карайел” се сбогува с много важни и обичани герои. След раздялата с Канболат Гьоркем Арслан, Емел Чьолгечен, Толга Гюлеч и Шебнем Хассанисоугхи, сериалът ще стартира своят нов сезон с нови актьори и герои. Две от тях са Айда Аксел, чиято последна изява беше в сериала „Гордиев възел” (Kördüğüm) и Фунда Ерийит позната от сериалите „Карадайъ” и „Кралица на нощта”.

Днес стана ясно, че към актьорския състав на сериала се присъединява и още едно добре познато и известно име – Илкер Аксум. Детайлите около ролята на Илкер, обаче, се пазят в пълна тайна.


Един от въпросите, които мъчат зрителите на сериала е: „Пойраз наистина ле е мъртъв?”. Единствената, при това странна подсказка, която продуцентите пуснаха в промото за новия сезон е една костенурка. Сега всички с вълнение чакат промото за новия сезон на Kanal D, където очакват да видят Илкер Калели.

Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

1 коментара:

Unknown каза...

Много се изненадах, че сериалът продължава, за което се радвам. Много бях разочарована от предишния финал.

Публикуване на коментар