вторник, 14 юни 2016 г.

Зимно слънце: Ще успее ли Ефе да спаси Нисан? – епизод 17, снимки и резюме


Искайки са накажат Ефе, Кюршат и мъжете му отвличат Нисан. в този ден Нисан трябва да постъпи в болница, за да започне лечение. Тя се опитва да избяга от колибата, в която е затворена, но скоро след това е заловена. Здравето й се влошава.

Ефе не знае за отвличането на Нисан, нито за заболяването й, но забелязва, че има нещо странно в начина, по който се държат Бора и Ефруз. И двамата са неспокойни заради това, че Нисан не е постъпила в болницата. След малък натиск, Ефе разбира за Нисан.

Точно в този момент Ефе получава телефонно обаждане. Похитителите му казват, че ще я убият, ако не донесе парите, които искат. Ефе ще спаси Нисан без значение каква ще е цената. Но оставяйки настрана факта, че Нисан трябва да бъде спасена, Ефруз също е отвлечена. Ефе знае, че всяка изминала минута работи срещу Нисан, той се изправя срещу похитителите. Без да им мигне окото мъжете на Кюршат натискат спусъка...

Новият епизод на „Зимно слънце” ще се излъчи на 14 юни от 23.15 по Show TV.












Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар