четвъртък, 28 април 2016 г.

Гьокче Бахадър и Кадир Дооулу в общ проект за новия сезон


Подготвяният за миналия сезон с първоначално име "Лейля и Алпер", но по-късно сменен на "Бели нощи" проект, най-накрая започва подготовка. По първоначален план главната женска роля трябваше да изпълнява Джансу Дере, но продуцентите не успяха да вземат решение относно главната мъжка роля и решиха да променят актьорския състав. 

Сега, с Кадир Дооулу и Гьокче Бахадър в главните роли, сериалът, който ще се излъчва по Fox TV, отново ще смени името си. В проекта се очаква да вземе участие и актьора Мехмет Куртулуш ("Великолепният век Кьосем"). Куртулуш е харесал проекта, но очаква новини и относно сериал в чужбина. Ако се съгласи да играе в чужбина, няма да участва в този. 

Ако всичко премине по план, сериалът ще се появи на екран през септември 2016-та. Все още няма инфорамция относно останалите актьори и режисьора. Но се носят слухове, че от Ай Япъм водят преговори с успешната режисьорка Чааръ Вила Лостувалъ, която сега е режисьор на "Пойраз Карайел".

Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар