четвъртък, 28 април 2016 г.

Великолепният век Кьосем: Един период приключва със смъртта на Султан Ахмед – епизод 24, снимки и резюме


Султан Ахмед изживява последните си дни. Страхувайки се от загубата на Ахмед, Кьосем прави всичко възможно, за да го излекува. Ахмед научава, че Искендер е принц. Искендер е заловен и изправен пред Ахмед. За да спаси сина си, Сафийе предлага собствения си живот. Ахмед взима шокиращо решение касаещо бъдещето на Искендер. Ахмед е съкрушен, когато вижда в какво състояние е принц Мустафа. Разговорът между двамата братя ще разбие сърцата на всички, станали негови свидетели. Приел смъртта си, Ахмед дава на Кьосем ценен дар. Султан Ахмед и Кьосем официално сключват брак. Събуждайки се в най-щастливият ден от живота си, Кьосем изгаря от огромна болка. Двамата влюбени се сбогуват на мястото, на което са се срещнали за първи път. Султан Ахмед среща смъртта в прегъдките на любимата жена. Последното желание на Ахмед дълбоко разтърсва Кьосем. С преждевременната смърт на любимия, животът за Кьосем спира...

Кьосем, която не може да приеме смъртта на Ахмед, води в двореца талантлив еврейски лекар. Кьосем мисли, че направеното от него лекарство ще помогне на Ахмед, но истината е друга. Стъпка по стъпка Ахмед се приближава към смъртта.

Султан Ахмед разбира, че Искендер е син на Сафийе Султан. Търсейки убежище в милостта му, Сафийе се среща за последен път с Ахмед, но Ахмед взема тежко решение касаещо Искендер.

Принц Мустафа, който иска да избяга от двореца, разбива сърцето на Ахмед. Ахмед, който става свидетел на болката, която брат му изживява, иска да сложи край на враждата между синовете си.

Приел факта, че умира, Ахмед ще даде на Кьосем един последен подарък. Тази голяма любов ще бъде увенчана с официален брак... Сутринта след вълшебната нощ, която влюбените са прекарали заедно, се превръща в най-болезнената в живота на Кьосем.

Най-голямата мечта на Ахмед е да поеме последният си дъх в ръцете на Кьосем. И той й поверява ценен подарък. Съкрушена от смъртта на Ахмед, за Кьосем това е началото на една студена зима.

Новият епизод на „Великолепният век Кьосем” ще се излъчи на 28 април от 20.00 по Star TV.














Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар