събота, 30 април 2016 г.

Сърцето ми изгаря в пламъци: Отмъщение, тайни и любов... – епизод 1, снимки и резюме


Лейля погребва любовта си към Волкан и се мести на другия край на света. Но съдбата отново събира двамата влюбени. Сестрата на Лейля Севда се омъжва... за Волкан.
Бащата на Волкан Шахин, ще използва сина си като пешка, в играта си за отмъщение. Женитбата между Волкан и Севда е друга част от това отмъщение. Но въпреки че Севда е наясно с всичко това, обича Волкан с цялото си сърце.
Лейля е шокирана да разбере, че нейната дълга изгубена любов се жени за собствената й сестра. Всичко, което иска да направи е да се махне от това място и Волкан, веднага след приключването на церемонията, защото от това зависи щастието на сестра й. На всичкото отгоре, Лейля има още една голяма тайна, която никой не бива да узнава.
Опитвайки се да избяга от тази криза, нещата още повече излизат извън контрол. Мехмет, приятелят от детството на Лейля, който е влюбен в нея, й предлага брак...
Серия от тайни, игри и събития между семействата Гюнсой и Койюкан, ще паднат като бомба в живота им и сърцата им отново ще изгарят в пламъци...

Първият епизод на „Сърцето ми изгаря в пламъци” ще се излъчи на 30 април от 20.00 по Fox TV.









Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар