събота, 26 март 2016 г.

Сладко отмъщение: Ще се прости ли Танкут на Пелин? – епизод 1, снимки и резюме


Пелин, която няма нищо освен лошият си късмет стане ли дума за любов, най-накрая разваля проклятието. Тя е на път да се ожени за Толга, който е мъжът от мечтите й. Но се случва нещо съвсем неочаквано. Точно, когато е време да се състои сватбената церемония Толга изчезва.
Животът на Пелин, който сега се е обърнал с главата надолу, вижда пред себе си жена, която й казва, че е била проклета от някого в миналото и затова е толкова нещастна в любовта.
В един момент младата жена започва да се пита за миналото, и внезапно тя си спомня Танкут, който е бил влюбен в нея, докато и двамата са следвали в университета.
Пелин веднага започва да търси Танкут: младият мъж, който тя не е виждала с години. Веднъж намери ли го ще му се извини, така тя мисли, че проклятието в живота й ще се вдигне. Но няма да е лесно за Пелин да получи прошката на Танкут. Защото Танкут не е вече Танкут, който Пелин е оставила преди години. Сега за Танкут е дошло време за отмъщение.

Първият епизод на „Сладко отмъщение” ще се излъчи на 26 март от 20.00 по Kanal D.



































Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар