вторник, 2 февруари 2016 г.

Черна обич: Студената война между Емир и Кемал става мразовита – епизод 16, снимки и резюме


Нихан и Кемал са сигурни, че единственият човек след Емир, който може да разкрие тайната от онази нощ е Карен. Те намират начин да говорят с нея. Отговорите, които дава Керен доказват, че Кемал и Нихан са на правилната посока. Но щом Емир се свърже с Карен, ще стане още по-трудно да се разгадае мистерията от онази нощ. Студената война между Кемал и Емир ще промени големината си.

Зейнеп използва всичките си козове, за да успее да се омъжи за Озан и да влезе в живота на Емир. От друга страна Емир решава да използва снимките, които има със Зейнеп, за да привлече още повече гнева на Кемал към него.

Желанието на Вилдан да вземе къщата, в която Лейля е живяла през всичките тези години, предизвиква търкания и отваря дълбоки рани между Нихан и майка й. В най-трудният момент Нихан намира утеха при Лейля, това става повод Лейля също да стане мишена на Емир.

Докато Кемал и Нихан продължават да разследват „онази нощ” заедно, Емир успява да сплаши селяните относно съдебното дело за топлинните реактори. Когато Кемал узнава за това, реакцията му към Емир е неочаквана за всички. Емир има само един избор за да спре Кемал.

Озан и Зейнеп правят последни приготовления за тайната си сватба. Кемал и Нихан, които нямат представа какво се канят да направят техните роднини, продължават да предизвикват късмета си за да освободят бъдещето си от Емир.

Новият епизод на „Черна обич” ще се излъчи на 3 февруари от 20.00 по Star TV.








Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар