неделя, 31 януари 2016 г.

Твоят мой живот: Гюлсерен и Джихан най–накрая казват „Да”... – епизод 51, снимки и резюме


Дилара взема решение да се премести в Америка и да отгледа бебето там, тя обяснява решението си на Гюлсерен. Този разговор ще доведе до стопяване на ледовете между двете жени. Дилара също така поверява напълно двете момичета на Гюлсерен. Семейството, която няма представа, че Дилара заминава, за последен път се е събрало за семейна вечеря.

Джихан и Гюлсерен преодоляват всички препятствия помежду си, за всички започва нов живот. Идва сватбеният ден. Джансу, която е поканила Дениз на сватбата е много щастлива. Но това щастие няма да продължи дълго, то ще приключи малко след като е станала свидетел на разговор между г-н Рахми и Дениз.

Харун се страхува, че Дилара ще се върне при Джихан, затова наема наемен/професионален убиец. По-късно научава, че Джихан и Гюлсерен ще се женят. Харун се опитва да спре наемника, но той вече е поел по път, от който няма измъкване. Освен това е сватбен ден, и някой напълно неочакван също ще се появи с оръжие...

Новият епизод на „Твоят мой живот” ще се излъчи на 1 февруари от 20.00 по Star TV.









Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар