събота, 30 януари 2016 г.

Време на преселение: Всеки ден идва със свое собствено чудо – епизод 1, снимки и резюме


Една история за преселение от Мардин към Истанбул....

„Преселение” е история за една майка, която бяга заедно с децата си, за да ги спаси от преследване, без да осъзнава, че превръща живота на всички тях в ад. Свидетел е на това, как всеки един от тях се разпада пред очите й; и как се бори за да е в състояние да ги запаси заедно и в безопасност.

Йемин пристига за да убие жената, която той винаги е познавал като „kuma anne”; Дженнет първо се опитва да го убеди, че тя е негова майка. Зюмрют е на път да загуби пътя си в този нов блестящ свят. Когато Дженнет отново има контрол над дъщеря си, вече е много късно... Това, което е останало от нея е младо момиче с разбито сърце, изгубило невинността си, зад която е останала една любовна история. Кираз ще тръгне след преследването на нови мечти. Дженнет отново ще види съдбата, която изобщо не се променя за една жена и отново ще се разбунтува, но никога няма да изгуби надежда. Това е защото е майка.

Дори и целият свят да изгори, тя ще ги вземе под закрилата си. Топлата прегръдка винаги оцелява над всичко, дори и да е последното им убежище.

Първият епизод на „Преселение” ще се излъчи на 30 януари от 20.00 по Star TV.













Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар