сряда, 30 декември 2015 г.

"Гордиев възел" започва на 7-ми януари по Fox TV


Сериалът "Гордиев възел" с участието на Белчим Билгин, Ибрахим Челиккол и Алиджан Йоджесой, започва на 7-ми януари 2016, четвъртък, от 20.00 часа по Fox TV.

Историята се развива в Истанбул, град, където богатството и властта се счита за единственото представителство на успеха, пълен с безмилостна конкуренция, където човешкото няма място в състезанието.

Тук времето лети по-бързо, отколкото за обикновенните хора, успоредно с един от най-големият и мощен мегаполис в света. Понятия като любов, саможертва, състрадание и съвест са ненужни тежести, почти слабост. Семейството е просто прикритие за външния свят, а реалността не е нещо повече от добра бизнес сделка. В този жесток свят, където чувствата те повличат надолу, любовта се счита за кратко приключение. Не само победата е крайна цел, любовта идва с плащането на голяма цена. 

Нашата история е за двама мъже и една жена, които са жестоко засегнати от съдбата, както и техните избори.

Али Нежат Карасу (Ибрахим Челиккол) е властен, богат и безсърдечен млад бизнесмен. От ранна детска възраст учи в училища в чужбина, затова не получава никаква любов или състрадание от семейството си. Не го е грижа за децата, нито пък приема на сериозно жените. Единственото нещо, за което наистина го е грижа е успеха, но с времето неговите бизнес проекти изглеждат безсмислени. Започва да преследва адреналина от различни приключения, чувства се щастлив, когато е на ръба на смъртта.

Умут Йозер (Алиджан Йоджесой) не е син на богато, но на любящо семейство. Той е талантлив и умен. Баща му умира, който е бил легендарен автомонтьор, умира когато е бил все още много млад. Блестящият дизайнер преминава през множество предизвикателства в живота си, независимо от скромното си начало. Въпреки това, заради алчността за пари и власт с времето получава най-доброто, но това го изкарва извън контрол. Умут намира себе си играейки игра, на която не знае правилата. Но вместо да се обезсърчава от ударите и неуспехите, той се чувства дори по-амбициозен и готов да отвърне на удара. Постепенно, отровен от властта, той се превръща в студен човек, който няма нищо против да тъпче тези, които го обичат. 

Съпругата на Умут, Наз Йозер (Белчим Билгин), е млад педиатър наскоро завършила медицина. Тя е идеалист, за която моралните ценности тежат повече от финансовите. Дори и да са влюбени един в друг, бракът й е бил внезапен, и не добре приет от двете семейства. Тя избира да затвори тази страница, тъй като били в очакване на първото си общо дете, и това било всичко, което имало значение за нея. За съжаление, нероденото дете на Наз умира, заедно с всичките надежди и любов, които е пазила в себе си. Бракът им започва да се разпада, когато Умут иска да опитат за второ бебе, но тя отказва. В същото време, докато Наз проявява разбиране към сляпата амбиция на съпруга си, и мисли, че е необходима движеща сила за неговия успех, тя бързо осъзнава, че Умут се променя към по-лошо и е време да започне на чисто.

Неспособна да контролира гнева на Умут, тя се обръща към Нежат, когото първоначално тя намира за арогантен и дистанциран. Но нейното състрадание и топлина, в крайна сметка го смекчават, като променят и Наз. Нежат също се оказва силно засегнат от раждането на сина си с Дидем, след една нощ прекарана с него, която по-късно се влюбва в него.

Пътищата на двамата мъже се пресичат, когато Умут започва да работи за Нежат. Превърнали се в двама много различни мъже, единственото, от което не могат да се откажат е любовта си към Наз.

Останалите герои:

Дидем - Наз Елмас


Красива дъщеря на семейство от средната класа. Интелигентна, горда, романтична, мечтателка... Запознанството й с Али Нежат променя живота й.

Айшен Ишлейен - Айда Аксел


Майка на Наз, консултант недвижими имоти. Не приема Умут. Наз унищожава мечтата, която майка й е имала за нея, като забременява и се омъжва за Умут. За нея той е мъжът съсипал живота на дъщеря й.

Айхан - Еге Айдан


Спътник на Али Нежат. Собственик на ресторант. Води скромен начин на живот. Най-голямо удоволствие му получава, когато прекарва времето си сред любимите хора. Единственият човек, на когото Али Нежат се доверява.

Фейза Карасу - Тюлай Гюнал


По-голямата сестра на Али Нежат. Животът й дава много възможности, но губи всичките едно по едно. Отчуждава се от реалността след загубите.

Генджо - Ферит Актуу


Най-добрият приятел на Умут, единственият му другар в живота, на който се доверява. Партньор в работилницата му. Влюбен е в сестра му Гьокче.

Гьокче - Гьозде Чъъаджъ


Сестра на Умут. Има само една цел: Веднъж завинаги да порасне, да се освободи от майка си Джахиде и брат си Умут. Винаги преследва най-високите цели.

Джахиде - Сабрийе Кара


Майка на Умут и Гьокче. Не се ядосва бързо, не говори без да мисли, за да не наранява хората много внимава на кой какво говори. Пристрастна. Децата й са по-важни от всичко. Вярна и търпелива майка. 

Хасан - Али Тутал


Баща на Дидем. Горд и честен човек, който отдава значение на традиционните ценности.

Неслихан - Рожда Демирер


Жена, която може да изгори всички само с поглед. Психиатър. Получила образованието си в Америка. Благодарение на Фейза влиза в живота на семейство Карасу. Единствената й слабост е Али Нежат. 






Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар