четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Великолепният век Кьосем: Бунт на еничарите – епизод 3, снимки и резюме


Докато Анастасия се опитва да избяга от двореца, тя става свидетел на тъмна тайна и се изправя лице в лице със смъртта. Отпращането на Сафийе Султан от двореца предизвиква военните на бунт. Армията е пред портите на двореца. Докато Султан Ахмед се опитва да спре размириците, той получава неочаквано предложение от Сафийе Султан. Ахмед и Искендер се изправят лице в лице на дуел в пясъчна площадка. За да остане жива Анастасия започва голяма игра.

Анастасия бавно се привързва към Султан Ахмед, и единственият й изход да избегне тази любовна връзка е да напусне двореца. Докато търси изход за измъкване от тъмните коридори, тя става свидетел на тайна, която може да се отрази на двореца много сериозно. Сега тя е изправена лице в лице със смъртта.

Сафийе Султан, която не може да приеме правилата на Ахмед, подтиква корпуса на еничарите на бунт. Военните са пред портите на двореца изпълнени с гняв. С пристигането на Азиз Махмуд Хюдай ситуацията бързо е овладяна. Но Сафийе Султан има нов план.

Независимо от всичко, Искендер е решен да открие Анастасия и да спази обещанието, което и е дал. Ахмед, който посещава корпуса на еничарите, забелязва действията на Искендер и го призовава на дуел. По време на дуела Искендер прави грешка, която може да му донесе смъртно наказание.

Бунтът на военните продължава да нараства и излиза извън контрол. Ахмед е притиснат в ъгъла и Сафийе му прави предложение. Дали Ахмед ще приеме предложението на Сафийе? За да остане жива, Анастасия започва опасна игра.

Новият епизод на „Великолепният век Кьосем” ще се излъчи на 26 ноември от 20.00 по Star TV.







0 коментара:

Публикуване на коментар