неделя, 5 февруари 2017 г.

Ханде Ерчел - Пораснах!



Последно говорих с нея по време на нейният предишен проект „Дъщерите на Гюнеш“, тогава тя и партньорът и в сериала Толга Саръташ ми дадоха блиц интервю, а сега ще разговарям само с нея. Наричат я новият идол на младото поколение, умна, красива и забавна – Ханде Ерчел.

- С какво се промени ти от последната ни срещата насам?
- Пораснах (смее се)… Не мисля че с нещо съм се променила, или поне коренно, освен може би в професионален план – израснах, придобих нови умения, посетих няколко различни актьорски курса.
- В последно време много се обсъжда твоят личен живот и връзката ти, как реагираш на това?
- Така е напоследък медиите гледат само личният ми живот, но не и професионалния, на моменти това ме изнервя и ядосва, най-вече когато пишат лъжи и измислици. А и се притеснявам за семейството си, аз съм дете на обикновени хора, не свикнали с всичко случващо се в бранша и те често се разстройват, въпреки че са наясно, че това са лъжи.
- Много от феновете, а и журналисти бяха сигурни, че с Толга имате връзка, вие как реагирахте на тези спекулации?
- Всъщност това много ни забавляваше, постоянно се пускаха снимки, на които сме двамата уж сами и обядваме или излизаме, а повечето от тях всъщност бяха от почивките между сетовете и разбира се услужливо бяха изрязвани другите участници. Феновете пък редовно ни пишеха, че трябва да бъдем заедно, да се оженим и никога да не се разделяме. С Толга сме много близки, но сме само приятели, никога не е имало нещо друго между нас.  
Снимка на ‎Aşk Laftan Anlamaz - الحب لا يفهم من الكلام‎.- Предишният път когато говорихме ми разказа как си получила ролята си на Селин, а как получи ролята на Хаят?
- Един ден ми се обадиха от агенцията ми, имали няколко сценария, но според тях един бил най-подходящ  и ми изпратиха сценария на „Любовта не разбира от думи“, веднага се влюбих в Хаят. Няколко дни по-късно отидох и на събеседване.
- Има ли общо между Хаят и Ханде?
- Хаят и Ханде много си приличат – и двете са многознайки и щурачки, и двете са готови на всичко за любимите си хора и двете. Но има и неща, които не харесвам у Хаят и това са постоянните криения и пазенето на тайни, но я разбирам.
- Лесно ли се сработихте с екипа?
- Разбира се, екипа е страхотен, както актьорите така и техническият екип. Много се забавляваме по време на снимки. Бързо се сближихме защото прекарваме много време заедно, почти по 10/12 часа всеки ден.
- А с Бурак лесно и бързо ли се опознахте?
- В началото беше малко трудно, дори и да не вярвате и двамата много се срамувахме, без да знаем защо, но после се отпуснахме, станахме близки приятели, защото няма как иначе да пресъздадем образите на Хаят и Мурат.

- Ако трябваше да живееш живота на някоя от героините си, коя би избрала Хаят или Селин?
- Много труден въпрос… Не знам коя бих избрала наистина, и двете са ми много близки, като усещане, но наистина не знам.
- Планираш ли участие в игрален филм?
- Ако се появи подходящ проект, защо не?  Игралните филми са нещо  много различно от сериалите.
- А участие в театъра би ли взела?
- Много бих искала да се кача на театралната сцена, там изживяването е много различно, там няма дубли, няма право на грешки, само ти и публиката сте.
- Винаги ли си искала да бъдеш актриса?
- Като малка исках да бъда актриса, модел, певица, танцьорка, абсолютно всичко… След това започнах да се занимавам с моделство и конкурси за красота, а след това дойде и актьорството.
- Преди време живееше със сестра си, още ли живеете заедно или вече живееш с приятеля си?
- Да все още живеем заедно с Гамзе, засега с Екин не сме планирали да живеем заедно, заедно прекарваме само свободното  си време.  По време на проект животът на актьора е хаос и освен ако не сте живели заедно преди, би било много трудно да свикнете.
- Искаш ли да ни разкажеш малко повече за връзката си, сигурно много от феновете ти се интересуват ?
- Всъщност предполагам, че те знаят повече, отколкото си мислим (смее се). С Екин сме заедно от 2015 година, запознахме се покрай приятели, той е страхотен човек, двамата имаме много общо помежду си, обичаме природата, обичаме животните и споделяме любовта към киното.

- Какви са бъдещите ти планове?

- След като приключим работата по сериала, ще се отдам на почивка. Планирам за кратко да се прибера в родния си край, отдавна не съм прекарвала там повече от няколко дни. Искам да се прибера, да видя приятелите си, да почина. А след това отново ще се заловя за работа, но наистина в началото искам да почивам. Х
Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар