четвъртък, 20 октомври 2016 г.

Гордиев възел: Финален епизод – снимки и резюме


Човекът отговорен за смъртта на Наз в дома на Али Нежат, е някой, за когото никой дори не си е и помислял, и който може да смрази кръвта ти... Нихан няма да се откаже да преследва тази тайна, и с помощта, която получава от Енвер, още по-голяма тайна ще излезе на повърхността. Мурат, за първи път изостава със събитията и ще получи удар от неочаквано място...

Ще приеме ли Умут бебето на Гьокче? Какъв отговор ще даде Гьокче на Генджо? Кое е лицето, което ще остави Мурат безпомощен? Какво решение ще вземат Ейлюл и Али Нежат за животите си? При кого и къде ще живее Каан? Ще разбере ли Фейза тайната на Мурат? Ще прости ли Умут на Неслихан? Ще разбере ли Енвер, че има незаконна дъщеря? Ще открие ли г-жа Муаззез документите, които търси? Какво ще направи Тарък, виждайки Муаззез пред себе си след толкова години? Каква е голямата тайна на Тарък и семейство Карасу?

Отговорите на всички тези въпроси ще се разкрият на 20 октoмври от 20.00 часа по Fox TV.




















Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

2 коментара:

Amor_margaret каза...

Koga 6te se previde na bg 31 epizod

turkseriesnews каза...

Няма как да знаем това.

Публикуване на коментар