вторник, 21 юни 2016 г.

Чудният зет: Историята на Мелике започва довечера – епизод 1, снимки и резюме


Мелике е от типа младо момиче, което използва малки невинни лъжи, за да убеди родителите си, които живеят в чужбина, че може да води достоен живот съвсем сама в Истанбул. Семейството й, което е в Германия, в момента смята, че тя е награждаван журналист, живее във великолепна къща и скоро ще се омъжи за годеника си, който е лекар.

В действителност, обаче, Мелике е тромава млада жена, която се опитва да оцелее в жестоката джунгла, която е Истанбул, и най-близкото което я доближава до уважаван журналист е колонката й за хороскопа в таблоид. По-лошото е, че пластичният хирург Мехмет Чъраан, за когото лъже, че е сгодена, всъщност е годеник на началника й.

Един ден Мелике се доближава до улавянето на новина, нещо, за което винаги е мечтала. Скандалът, който поднася ще разтърси страната. Само че, този скандал неочаквано поставя Мехмет много близо до дръвника.

Разбира се, нито Мехмет, нито Мелике са наясно с факта, че тяхната история, която започва с лъжи и изнудване, ще проправи пътя си към любовта, която ще прочисти всичките им лъжи...

Првият епизод на „Чудният зет” ще се излъчи на 21 юни от 20.00 по Star TV.










Тази статия е преведена само и единствено за този блог! Моля, не копирайте на други места, като сайтове и блогове, без изричното съгласие на екипа! 
Нека уважаваме труда си!

0 коментара:

Публикуване на коментар